Watch_Dogs ve Assassin's Creed 4 Aynı Evrende Geçebilir!

Ubisoft yine büyük bir sürpriz peşinde

Assassin’s Creed 4’ün oyun yönetmeni Ashraf Ismail, verdiği bir röportajda Watch_Dogs ile Assassin’s Creed serilerinin aynı evrende geçebileceğin sinyallerini verdi.

“Çok fazla şey söyleyip sürprizi bozmak istemiyorum. Fakat her iki oyunu da seven ve her ikisini de oynayan insanları kolay kolay bulamayacakları birkaç Easter Egg bekliyor. Ve bunları bulduğunuzda kesinlikle aklınızı başınızdan alacaklar,” diyor Ismail. Ayrıca Assassin’s Creed evreni hakkında daha fazla şey öğrenmek isteyenlerin aradıklarını Watch_Dogs’da bulabileceklerini de ekledi ve kuyuya taşı attıktan sonra ortamdan koşarak uzaklaştı.

Peki, sizce bu sürprizler neler olabilir? FarCry 3’teki gibi birkaç küçük ama eğlenceli ipucuyla mı yetinecekler yoksa işin arkasında daha büyük bir bilmece olabilir mi? Mesela ne mi? Hmmm… Bir düşünelim. Watch_Dogs’da tüm şehir düzenli bir hayat adına CtOs isminde dev bir bilgisayar tarafından yönetiliyor ve tepedekiler herkesin bilgilerine erişebiliyor, değil mi? Peki Templar Şövalyeleri’nin yönettiği, teknolojik olarak uç noktalarda olan Abstergo’nun istediği şey neydi? Düzen adı altında mutlak kontrol…

Olabilir mi dersiniz? 3 ay sonra öğreneceğiz… Ama sadece Xbox One ve PS4 sahipleri, çünkü Ismail’in aynı röportajda belirttiğine göre her iki oyunda yeni nesil konsolların çıkış oyunları arasında yer alacak. PC sahipleri ise her zamanki gibi bir müddet beklemek zorunda kalacak. Hatırlarsanız daha önceki AC oyunları da hep bir müddet sonra piyasaya sürülmüştü. Bu da her iki yapımın da ilk olarak kasım ayında Xbox One’da, yılbaşında PS4’te görücüye çıkacağı anlamına geliyor.  

YORUMLAR
Parolamı Unuttum