Westworld'den The Last of Us Part 2'ye Bir Transfer Daha

Bakalım Woodward kimi canlandıracak?

HBO'nun hit dizisi Westworld'deki Elsie rolüyle tanıdığımız Shannon WoodwardThe Last of Us: Part 2 kadrosuna katıldığını Twitter üzerinden duyurdu.

Woodward'ı paylaştığı resimde hareket yakalama giysisi içinde görüyoruz ve yanında da oyunun direktörü Neil Druckmann var. Druckmann'ın bu twit'e cevabı ise "Doesn't look like anything to me", yani "bana anlam ifade etmiyor" olmuş. Hatırlarsanız Westworld dizisinde androidler anlamaları veya bilmeleri yasak olan olan bir şey gördüklerinde bunun ne olduğunu anlamıyor ve "bana anlam ifade etmiyor" diyorlardı. Güzel yakalamış Druckmann.

Daha önce de Neil Drucmann'ın yeni oyunun senaryosunda Halley Gross ile birlikte çalışacağı haberini vermiştik, Gross da Westworld dizisinin senaristlerindendi.

> The Last of Us: Part 2'den Ufak Yeni Bilgiler

Bu noktada size ilginç bir anekdot vereyim. Woodward daha önce verdiği röportajlarda insanların kendisini Ellen Page'e benzettiğini söylemişti. Ellen Page de bildiğiniz gibi Naughty Dog'u The Last of Us'ın ana karakterlerinden Ellie için kendi benzerini kullanmakla suçlamış, Druckmann ise bunu yalanlamış ve Ellie'nin tasarımını karakteri seslendiren ve hareketlerini canlandıran Ashley Johnson'a benzetmek için değiştirdiklerini söylemişti. The Last of Us: Part 2'de Ellie rolünde yeniden Ashley Johnson'ın oynayacağını biliyoruz, yani Woodward Ellie'yi canlandırmayacak. Acaba Woodward'ın kadroya seçilmesinin altında bu benzerlik mi yatıyor, ne dersiniz? Belki de oyunda Ellie ile akrabalık ilişkisi olan birini canlandıracaktır.

PlayStation 4'e özel olarak geliştirilen The Last of Us: Part 2'nin ne zaman çıkacağı henüz açıklanmadı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum