Bu Oyun Başka Oyun; Wicked Paradise

Geralt'ın sesi Doug Cockle'dan bir "Adults Only" repliği alalım buraya...

Eeee ufak arkadaşları bir gönderelim öncelikle… Sevgili ufak okurlar bir çıkıp bakın bakalım Goyun dışarıda mı? Yemezler ufaklık, “boyum uzun, büyüğüm” ayağına yatma! Hah, tamam onu da gönderdik, ne diyorduk? Ah evet; Wicked Paradise.

Sanal gerçeklik deyince biz saf ve temiz(!) oyuncu milletinin aklına sadece tepemize konan ejderhaya burun buruna olmak, zombi oyunlarında kafa patlatmayı daha gerçekçi yaşamak gelmiştir eminim. Oculus Rift’in daha fazla ilgi görmeye başladığı şu günlerde bu arkadaşlar olaya daha farklı ve daha insani yaklaşmış. Wicked Paradise’ın kurucu ve CEOsu Jeroen Van Den Bosch’un yaptığı açıklama şu şekilde;

“Yüzlerce özenle yapılmış aksiyon oyunu var ama bir tane bile düzgün tasarlanmış yetişkin oyunu yok.”

“Leisure Suit Larry oynadığınızı, ama ekranı seyretmek yerine oyunun içinde olduğunuzu düşünün.” şeklinde bir tanım oyunun kendi web sitesinde kullanılmış. Durum malum. Oyun bölüm bölüm yayınlanacak ve ilk başta erkek bir ana karakter içerecek. Sonraki bölümlerde kadın karakter de görebileceğiz o kadarı anlaşılabilir de DLC çıkartırlarsa piyasa nereye gelir merak etmemek elde değil. Oculus Rift’in çıkış oyunlarından olması planlanıyor ve 2014 yılında cihazın kullanıcı sürümüyle beraber piyasaya çıkacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum