Witcher 2. Sezonunda Nilfgaardian Zırhı Tamamen Değişiyor

Ütü icat edilmediğinden, yeni zırha geçmişler

The Witcher'ın ilk sezonu büyük ölçüde hayranlar tarafından geçer not almayı başardı. Ancak tabii bazı görsel veya hikayeyle alakalı eksiklikler ilk sezonda mevcuttu. Lauren S. Hissrich ve ekibi yeni sezonda bu eksiklikleri gidermek için özenli bir çalışma yürütüyor. İlk sezonda gördüğümüz Nilfgaardian zırhları epey komik bir görüntüye sahipti. Buruşuk bir deriyi anımsatan zırhlar yeni sezon ile birlikte tamamen değişiyor. Yeni gelen set fotoğrafları Cahir ve iki askerin yeni model zırhlarını görmemizi sağlıyor.

Koyu renkteki zırhların ve mantarı andıran kafalıkların yerine daha açık renkli ve klasik bir zırh seçimi yapılmış. Ayrıca Cahir'in yeni başlığı da fotoğrafta gözüküyor. Tüm bu değişikliklerin ardında diziye yeni atanan kostüm tasarımcısı Lucinda Wright'ın büyük payı var. Kendisi daha önce Doctor Who ve Vanity Fair gibi dizilerde de görev almıştı. Önümüzdeki yıl Netflix üzerinden ekranlara dönecek olan The Witcher, sadece kostümlerde değil hikayede de yaptığı gelişmelerle hayranlar tarafından büyük bir merakla bekleniyor. 

YORUMLAR
cavegamer3530
5 Kasım 2020 13:50

Nilfgaardian zırhı nedemek amk Türkçeyi katlettiniz hadi nilfgaardian armor yazsanız neysede olsa olsa nilfgaardlıların zırhı olur o

ocelot1789
31 Ekim 2020 00:09

İlk zırh orijinal bir havadaydı fakat tuhaf duruyordu. WildHunt askerleri için daha ideal bir tasarım, daha mistik havası vardı. Bu yeni zırh müthiş duruyor. Oyundan fırlamış gibi resmen.

sSnake
ocelot1789
31 Ekim 2020 17:13

Hem de alet edevat koruma kiti bile var.


Parolamı Unuttum