Witcher'ın Netflix Dizisinin Yayın Tarihi Sızdırılmış Olabilir

Sayılı gün çabuk geçer

Bir süredir merakla beklenen Witcher serisinin Netflix adaptasyonunun çıkış tarihi sızmış olabilir. Firmanın pek çok farklı hesaptan paylaştığı belirli çıkış tarihleri arasında Witcher'ın tarihi de görülebiliyor.

İddialara göre ilk sızıntı Netflix'in Hollanda'daki hesaplarından gelmiş. Facebook ve Twitter üzerinden paylaşılan tarihlerin ekran görüntüsü alınamadan gönderiler silinmiş. Öte yandan dün ilginç bir şekilde benzer bir Facebook gönderisi de Netflix'in kendi hesabından paylaşılmış. Redanian Intelligence tarafından alınan ekran görüntüsünü aşağıda görebilirsiniz.


Eğer ekran görüntüsünün gerçeklik payı varsa, Witcher'ın çıkışına 96 gün kalmış. 11 Eylül'de paylaşılan gönderi, merakla beklenen dizinin 17 Aralık'ta yayında olacağına işaret ediyor. Yine de bu ekran görüntüsünün ve içerisindeki bilgilerin doğruluğuna kesin bir kanaat ile inanmamakta fayda var.

Başrolünü Henry Cavill'in üstleneceği dizi Mayıs ayında çekimlerini tamamlamıştı. Dizinin 2019'un son günlerinde çıkış yapacağı da söyleniyordu. Ekran görüntüsü de bu iddialar ile paralellik gösteriyor. Dizinin Netflix sayfasında ise hala bir çıkış tarihi görülmüyor.

YORUMLAR
anonymous
12 Eylül 2019 22:53

Niye sizinti olsun ya, paylasmislar iste.

Parolamı Unuttum