Wonder Woman 1984, Hem Vizyona Girecek Hem De HBO Max'ten Yayınlanacak

Sinemaların sonu geliyor

Pandemi sürecinde en büyük hasar alan sektörlerden birisi hiç kuşkusuz sinemalar oldu. Salonların kapatılmasıyla birlikte durma noktasına gelen sektörün geleceği de hiç parlak gözükmüyor. Filmlerin sinema salonlarını es geçip yayın servislerine kayması da durumu epey zor bir hale getiriyor. İşler bu hale gelmiş büyük gişe geliri beklenen filmlerin akıbeti de büyük merak konusu. DC/WB ortaklığının son filmi Wonder Woman 1984 de değişik bir yol ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Amerika hariç tüm dünyada 16 Aralık günü vizyona girecek olan film, 25 Aralık günü ise HBO Max üzerinden yayınlanacak.

Amerika içerisinde salonların bir kısmı açık olsa da insanların halen film izlemeye gitmekle ilgili haklı çekinceleri var; bu yüzden hem film ekibini üzmemek hem de filmden maksimum kazanç elde etmek adına böyle bir yol izleyen Warner Kardeşler sinema filmlerinin geleceği için de yepyeni bir tohum atmış olabilir. Yayın servisi savaşları giderek kızışırken artık filmlerin salonları es geçip buralarda yayınlanması yeni bir çağın habercisi olabilir. Aynı şeyi Marvel Sinematik Evreni de uygularsa artık evimizin rahatında tüm filmlere bir tık uzaklıkta olabiliriz. 

İşin ilginç yanı filmin yönetmeni Patty Jenkins de bu durumdan memnuu gözüküyor. "Hem filmimizi hem de hayranlarımızı çok seviyoruz. Umuyorum ki bizim filmimiz bu tatil zamanına biraz eğlence getirmeyi başarır." açıklamasında bulunan Jenkins, filmin yayın servisine geçmesine karşılık bir şey söylemedi. Şimdi ufukta sinema tarihi açısından oldukça değişik bir süreç var. Wonder Woman 1984 ile başlayan bu yol bakalım Black Widow ve diğer filmlerle de devam edecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum