World Of Tanks: Xbox 360 Edition’da Yenilik Rüzgarları

Yeni güncelleme ile ilkler Xbox 360’ta.

Wargaming, konsol platformuna adım attığından beri, oyununu geliştirmeye ve güçlendirmeye devam ediyor. World of Tanks: Xbox 360 Edition’un çıkışının ardından gelen güncellemelere de bir yenisi eklendi.

Bu güncelleme hem yeni tank yokedicilerini, hem de bugüne kadar Wargaming oyunlarında görülmemiş hava olaylarını oyun dünyasına taşıyor.

World of Tanks’te ilk kez savaşı yağmur, kar ve gece gibi üç farklı iklimde deneyimleyeceksiniz. Ki bu özellik, daha oyunun PC sürümünde bile bulunmamakta. Bunun dışında iki yeni savaş arenası da sizlerle:

Balıkçı Koyu – Çalılıklarla kaplı eğimli tepelerdeki mükemmel pusu fırsatlarının yanı sıra, açık alan ve düzensiz zemin kombinasyonlarının avantajlarını kullanın.

Manastır – Tepenin en yüksek noktasında bulunan Manastır’ın avlusundan kuzey ve güney’e geçiş imkânı sağlayan üç yolu keşfedin.

7 farklı Amerikan Tank yokedicilerinin de gruba katıldığı güncellemeye teknoloji ağaçlarında kullanılmak üzere eklenen yeni paketler de geliyor. Böylelikle tanklarınızın kişiselleştirilmesinde daha fazla söz sahibi olacak, isteğinize göre şekillendirebileceksiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum