Xbox Game Pass'de Yine Kampanya Var - İlk Ay Sadece 1 Lira

1 liraya Forza Horizon 4

Xbox Game Pass'in normalde 59 lira olan aylık üyelik ücreti (bildiğiniz gibi daha geçen aya kadar sadece 29 lira olan aylık ücret %100 zamlanarak 59 liraya çıkmıştı) yeni kampanya süresince yalnızca 1 liraya düşmüş durumda. Kampanya 3 Ocak 2019 tarihine kadar devam edecek ve bu tarihe kadar Game Pass'e abone olursanız sadece 1 liraya tüm kütüphaneye bir ay boyunca erişebileceksiniz. Elbette bunun öncesinde 14 günlük ücretsiz denemenizi de kullanmanız mümkün, yani 1.5 aylık Game Pass aboneliğini 1 liraya almış gibi oluyorsunuz.

Game Pass'e sürekli olarak yeni oyunlar ekleniyor ve Microsoft'un birinci parti oyunları da ilk günden Game Pass'teki yerini alıyor. Yani aslında son çıkan oyunları düşünürsek bu durumda Forza Horizon 4'ü gayet de sudan ucuza oynama şansınız var demektir.

Yalnız bir de uyarıda bulunalım. Bu tür abonelik sistemleri 'yenilenen abonelik' kullanırlar, yani ilk ayınız bittikten sonra hesabınızdan bir sonraki ay için de para çekilir. Yani bir aylık indirimli üyelik aldıktan sonra eğer Game Pass abonesi olarak kalmak istemiyorsanız iptal etmenizde fayda var, sonra istemediğiniz halde hesabınızdan 59 lira çekilmesin.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum