Yemek Kitapları Çıkan Oyunlar Arasına Tales of Arise Da Katıldı

Omlet mi istersiniz pankek mi :)

Oyunlardaki yemekler konusu oldum olası dikkatimi çeken konulardan birisidir. Yemeklerin özellikle RYO kültürünün önemli bir parçası olduğunu söylemek mümkün. Hal böyle olunca, oyunlar içerisinde gördüğümüz o çeşit çeşit yemeğin tariflerinin yer aldığı kitapların hazırlanması da şaşırtıcı olmasa gerek.

Bugüne kadar pek çok örneğini gördüğümüz bu furyaya katılan son oyun Tales of Arise oldu. Tales of Arise’ta yer alan o türlü türlü yemekten bir seçki yapılıp bir tarif kitabı hazırlanmış durumda. Bandai Namco, Tales of Arise twitter hesabından paylaşılan mesajla; daha önce fiziksel versiyonunu dağıttığı bu yemek kitabının dijital versiyonunu da ücretsiz olarak dağıtmakta olduklarını duyurdu.

Tarif kitabında; omletten pankeke, meyve sandviçinden biftek yahnisine toplam 18 tarif yer alıyor. Tariflerden bazıları, Tales of Arise karakterleri Shionne, Kisara, Law, Dohalim, Alphen ve Rinwell tarafından tavsiye edilen yemekler olarak işaretlenmiş.

Tales of Arise yemek kitabını indirmek için yapmanız gereken tek şey şu sayfaya gidip Bandai Namco haber bültenine abone olmak. Sonrasında e-postanıza gönderilen bağlantı adresinden kitabı indirebilirsiniz. Bakalım sizin favori tarifiniz hangisi olacak :)

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum