Yeni Artifact'te Kartlar Yalnızca Oynayarak Kazanılabilecek

Büyük değişiklikler geliyor

Valve büyük hayal kırıklığı yaşadığı kart oyunu Artifact'e çok büyük bir güncelleme getirmeyi planlıyor. Hatta öyle ki, bu yeni güncellemeyle oyunun tüm çehresinin değişeceğini söylüyorlar ve "buna Artifact 2 desek yeridir" diyorlar. Gerçekten de iddia ettikleri gibi olacak mı göreceğiz, ama en azından yapılan açıklamalar Valve'ın bu sefer işi ciddiye aldığının bir göstergesi.

Artifact için yavaş yavaş değişiklik blogları yayınlanmaya başladı ve buna göre ilk etapta yapılacak en büyük değişikliklerden biri, oyuncuların aynı anda üç kulvara birden erişmesini sağlayacak uzaklaştırma özelliği olacak. "Etkilerin büyük çoğunluğu tek tek kulvarlarda işlevini sürdürüyor, yani hâlâ kimliklerini koruyorlar ancak bir oyuncunun eskisi gibi engellenmesi artık daha az olası." diyor Valve.

İkinci ve bence daha da büyük bir değişiklik ise oyunda artık kartların satılmayacak olması, yeni kartları yalnızca oyunu oynayarak kazanacaksınız. "Kartları satmıyoruz, yani artık tüm kartların olduğu destelere sahip rakiplerle karşılaşmayacaksınız" cümlesi özellikle de oyuna yeni başlayan veya başlamayı planlayan oyuncuların oldukça hoşuna gidecek gibi duruyor.

Ayrıca oyuna yeni bir kura modu eklemişler. Kahraman kurası sayesinde oyuncular baskı hissetmeden deste oluşturma zevkini yaşayacaklar.

Artifact 2.0'ın yol haritasıysa şöyle:

  1. Sıkıcı şeyleri test etmek (şu anki aşama)
  2. Orijinal sürüm oyuncularından başlamak üzere davet göndermek (Dota 2'de yapılana benzer şekilde).
  3. Beta üzerinde çalışmak, ardından açık betaya geçiş yapmak.
  4. Betadan çıkış (Dota 2'den hızlı olmasını umuyorlar)

Betaya katılırım diye oyunu şimdi almanıza gerek yok, çünkü yalnızca bu tarihten önce oyuna sahip olanlar beta için seçilecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum