Yeni Batman Filminin Gotham Lokasyonu Belli Oldu

Puslu bir Britanya akşamı

DC/Warner Bros. ortaklığı lokomotif karakterlerinden birisi olan Batman için bir yeniden doğuş hikayesi yazmaya hazırlanıyor. Matt Reeves'in yazıp yöneteceği ve başrolünde Robert Pattinson'un yer alacağı The Batman filmiyle ilgili bu zamana kadar epey bir haber aldık. Filmin oldukça geniş ve yıldızlarla dolu bir kadrosu olacak. Konu olarak ise Bruce Wayne'in daha genç zamanlarını işleyecek filmmde dedektiflik temaları ağır basacak.

Batman denilince akla gelen ilk şeylerden olan Gotham'ın atmosferi de şüphesiz filmin kalitesini belirleyen çok önemli bir etmen olacak. The Batman'de izleyeceğimiz Gotham'ın yeri de belli oldu. İskoçya'nın Glasgow şehrinde kurulan set, yeni filmin Gotham lokasyonunu belli ediyor. Daily Record'un haberine göre Wayne Malikanesi de Glasgow'da hazırmış.

İsimsiz bir kaynaktan gelen, "Bu büyük bütçeli prodüksiyonun belirli kısımları önümüzdeki ay Glasgow sokaklarında çekilmeye başlanacak. Şehrin bazı kısımları Batman'in hayali evine benzeyecek şekilde ayarlanacak. Çekimler ayrıca DC Comics'in en sevilen şeylerinden biri olan Batmobile'in yeni versiyonunu ilk kez görmek için de harika bir fırsat olacak. Filmin çekimler zaten Londra'da devam ediyor ve çekimlerin Glasgow kısmının Şubat ayının sonlarında başlaması bekleniyor." açıklamasıyla birlikte Britanya'da puslu bir Gotham akşamına tanıklık edeceğimiz kesinleşti.

Gotham'ın çizgi romanlardaki atmosferi Britanya'ya çok uyuyor. Hele akşamları yakalanan o kasvetli hava Gotham için biçilmiş kaftan. An itibariyle Londra'da devam eden çekimler ve Glasgow da çekilecek yeni kısımlar da filmle ilgili beklentileri biraz daha yükseltti. Batmobile olayı ise işin biraz kreması gibi oldu diyebilirim. The Batman filminin 25 Haziran 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum