Yeni Güncelleme ile PUBG'ye Sisli Hava Ekleniyor!

PlayerUnknown's Battlegrounds'da diğer oyuncuları görmekte zorlanıyorsanız işiniz biraz daha zorlaşacak

 Rakiplerinizin nerede olduğunu, nereden yaklaştığını ya da nereye gittiğini görmek her rekabetçi oyunda önemlidir. Fakat bu etkenler PlayerUnknown's Battlegrounds'da daha da bir önemli oluyor. Çünkü ikinci bir şans ya da karşınızda hatalarınızı affedecek oyuncular olmuyor. Hele ki Madyb'e karşı oynuyorsanız...

PlayerUnknown's Battlegrounds Eş Zamanlı 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı ve Hala Büyüyor!

Satış rekorlarını leblebi gibi yiyen, sürekli oyuncu sayısını arttıran ve son dönemin en çok oynanan oyunu hale gelen PlayerUnknown's Battlegrounds'da çorba paranızı kazanmak artık daha da zor olacak. Çünkü oyuna eklenecek olan sisli hava koşulları ile görüş seviyeniz düşecek ve anlık durum bilginiz biraz daha kısıtlanacak.

Şimdiki hali bile birçok oyuncu için göz korkutucu olan PlayerUnknown's Battlegrounds, yeni güncellemenin ardından işlerin daha da sıkı olduğu bir arena halini alacak. Ki, bu işe en çok sevinecek olanlardan biri de Yasin'dir sanırım. Adam Dark Souls bossu gibi olduğu için evde ışıkları kapatıp karanlık bir odada kahkaha atıyor bile olabilir.

Lafı çok uzatmadan sisli hava görsellerini şöyle iliştireyim:

pubg-big-2

pubg-big-3

pubg-big-4

Kendi gölgesini düşman sanıp üzerine şarjör boşaltan, heyecandan takım arkadaşını tanıyamayıp öldüren, uzaktaki bir kayayı düşman sanıp 5 dakika boyunca bir kayadan saklanan oyuncularda sisli hava nasıl bir etki bırakacak çok merak ediyorum.

Sisli hava koşulları; yeni bir keskin nişancı tüfeği, birinci şahıs kamerası kullanılan sunucular için sıralama tablosu ve hata düzeltmeleri ile birlikte oyuna bir sonraki güncellemeyle eklenecek.

Ne diyorsunuz Oyungezerler, sisli hava koşulları işe farklı bir tat mı katar yoksa baş belası mı olur?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum