Yeni Need For Speed’in Grafikleri İnanılmaz Güzel

Bu tabanca, bu çakmak

Yeni Need For Speed cephesinden güzel haberler gelmeye devam ediyor. E3 videosuyla hiç beklemediğimiz yerden vuran ve modifiye seçenekleriyle ağzımızı açık bırakan oyun şimdi de gerçeğine çok yakın görselleriyle dibimizi düşürme çabasında.

Daha önce Shift ve Shift 2’de görsel tasarımcı olarak çalışan ve şimdiye dek beş NFS’de yer alan Bryn Alban yeni Need For Speed hakkında bazı heyecan verici bilgiler paylaştı. Oyunun bir reboot olacağını doğrulayan Alban hedeflerinin ise serinin hayranları tarafından çok sevilen Underground, Carbon ve Most Wanted’ın ruhunu yakalamak olduğunu belirtti. Ama Hot Pursuit ya da Rivals sevenleri dışlamak istemediklerini de belirten Alban oyunda yer alacak araçların seçimini her iki oyunun tadını yansıtacak şekilde yapmaya çalıştıklarını sözlerini ekledi.

Bir de görsel paylaştı kendisi bizlerle. Ve ufak bir meydan okumada bulundu: “Bakın bakalım gerçeğini oyunundan ayırt edebilecek misiniz?”

Üzerine tıklayarak daha büyük hâline ulaşabilirsiniz. Tıkladınız mı? Güzel… peki sizce hangisi gerçek? Ben ilk bakışta anlayamadım doğrusu. Cevap veriyorum, hazır mısınız? (Bilerek uzatıyorum ki görsele bakarken gözünüz hemen cevaba kaçmasın.) Sağdaki gerçek, sol taraftakiyse oyun. Valla…

Kısacası yeni NFS hem aradığımız o eski tadı verecek hem de Project C.A.R.S.’la zirve yapan görselliğin altında kalmayacak gibi görünüyor. Şimdilik tek eksi yanı sürekli online kalma mecburiyeti. Ama işin içinde EA olduğundan umutlarımızı fazla yüksek tutmamamız gerektiğini kendimize itinayla hatırlatıyoruz elbette. Siz de öyle yapın sevgili Oyungezerler. Güvendiğimiz dağlardan tokat üstüne tokat yediğimiz şu günlerde bu bünyeler yeni hayal kırıklıklarını kaldıramaz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum