Yeni Xbox Duyurusu İki Aşamada Gerçekleşecek!

Önce konsol, sonra oyunlar…

Büyük duyurusuna bir gün kalan yeni Xbox'dan son dakika haberleriyle karşınızdayız sevgili OyunGezer'ler. Microsoft yöneticilerinden Aaron Greenberg'ün Major Nelson ile gerçekleştirdiği Podcast'ten çıkan bilgilere göre şirketin yeni canavarı iki aşamalı bir tanıtım ile duyurulacak.

Heyecanımızı biraz olsun köreltmek için zamanımızı konsept tasarımlarına bakarak geçirdiğimiz yeni Xbox'un yarın duyurulacağını hali hazırda biliyorduk. Bilmediğimiz şey ise bunun büyük duyurunun sadece ilk bölümü olduğu. Aaron Greenberg tarafından yapılan açıklamaya göre 21 Mayıs'ta konsolun donanımı, yeni özellikleri ve bir ihtimal görünüşüne dair ilk bilgileri alacağız. Buna karşılık 11 - 13Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek E3 ise duyurudaki ikinci aşamayı oluşturacak.

Tahmin edebileceğiniz üzere E3'te Xbox 720/Infinity için çıkacak oyunların gösterimi yapılacak. Greenberg'in söylediklerine göre konsola özel bir ton oyunun dünya prömiyerinin gerçekleşeceği Haziran ayındaki E3 aynı zamanda büyük sürprizlere de sahne olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum