Güncelleme: 25 Ekim Kod Avı: Batman Modası

Kara şövalyeden ciciler geldi.

Güncelleme: Çekilişimiz sonuçlandı. Kazanan arkadaşları şimdiden kutluyoruz. Aşağıda kazananların isimlerini bulabilirsiniz. Bir sonraki kod Avı'nda tekrar görüşmek üzere (Aynı gün aynı saatte der gibi oldu).

Gökhan Keser - Batman T-shirt

Batuhan Güven - Batman T-shirt

Timuçin Kulaş - Batman Anahtarlık

Mehmet Ali Gümüş - Gizemli kutu (Biz de deli gibi merak ediyoruz)

 

Asıl Haber: Bugün çıkmış olan iki oyunu Arkham Origins ve Arkham Origins Blackgate’i beğenip beğenmemeyi bir kenara bırakırsak, Batman’in havasının kolay sönmeyeceğinde hemfikiriz zaten. Bu sebepten biz de sizin için bir grup güzel hediye hazırladık.

25 Ekim’de başlayıp 27 Ekim saat 23:00’da bitecek olan Kod Avı’nda size iki adet Arkham Origins T-Shirt’ü (Large), bir adet Arkham Origins anahtarlığı ve içinde ne olduğunu bizim iskambil kağıdı olarak tahmin ettiğimiz bir kutu hediye ediyoruz. T-shirt'leri ütüleyemedik, kusurumuza bakmazsınız artık. :)

Bu Kod Avı’na katılmak için yapmanız gerekenler çok kolay. İki adet galerimiz var, bir serinin üçüncü oyunu olduğu için, oyun serilerinin nereden nereye geldiğini konu alan bu iki galerimizde çıkan kodlar üzerinden çekilişe katılmanız yeterli.

Bir T-Shirt ve anahtarlık için sizi ilk galeriye, diğer t-shirt ve gizemli kutu için ise ikinci galeriye davet ediyoruz.

Galeride gezerken karşınıza çıkan pop-up kodu buradaki kayıt sayfamıza girip, bilgilerinizle bize iletmeniz gerekiyor.

Sonuçları 28 Ekim Pazartesi günü sizlerle paylaşacağız. Herkese iyi şanslar!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum