2500 Gnome Orgrimmar'a Saldırdı!

2500 kişilik dev gnome ordusu...

Ekim ayı World of Warcraft için hep eğlenceli olmuştur. Blizzcon öncesi herkes yeni genişleme paketini beklerken Helloween etkinlikleri, saçma sapan görevler ve 'achievement'lar oyuncuları senelerdir oyalamakta.

Bu sene alışılmışın dışında bir olay gerçekleşti ve 2500 adet pembe saçlı gnome'dan oluşan bir ordu Orgrimmar'a saldırdı! Tamamı 1. seviye karakterlerden oluşan bu ordu Orgrimmar'ın kapısında telef olurken, içeri girmeyi başaran 1000 küsür kahraman asker ise Vol'jin tarafından katledildi. Genelde oyuncuların sıkıldıkça yaptığı bir şey pembe saçlı Gnome ordusu oluşturup Orgrimmar'a saldırmak. Fakat ilk defa bu kadar büyük sayıda katılım gösterildi. Elbette 2500 kişinin bir araya gelmesinin bir amacı var. 

Bildiğiniz gibi her sene Ekim ayında göğüs kanserine dikkat çekmek ve bilinçlendirmek adına çeşitli organizasyonlar yapılıyor. World of Warcraft oyuncuları da bir bağış kampanyası açıp dikkat çekmek ve para toplamak için bu olayı yapmışlar. Haber internette yayıldıkça katılım sayısı arttı ve en sonunda server çöktü. Eskiden biz 3-4 raid, yani aşağı yukarı 120 kişi ile bunu yaptığımızda server çökerdi. Demek ki Blizzard yatmamış, bayağı çalışıp serverlarını güçlendirmiş. 

Güzel bir amaç için yapılan bu organizasyonu düzenleyenleri tebrik ediyor, eğlenceli görüntüleri aşağıya bırakıyoruz. 

wowres1

wowres2

wowres3

YORUMLAR
Parolamı Unuttum