505 Games Control Deluxe'ü Yanlışlıkla Ultimate'e Yükseltti, Sonra Da Geri Aldı

Hani mümkün değildi?

505 Games'in Control Ultimate Edition ile tam olarak ne yaptığını veya açıklamalarını neye dayandırdığını anlamak pek mümkün değil. Remedy, Ultimate Edition'ı duyurduğunda Control Deluxe Edition'a sahip olan oyuncuların Ultimate Edition'a yükseltilemeyeceğini çünkü bunun teknik olarak mümkün olmadığını söylemişti. Hatta 505 Games de bu konuyla ilgili yayınladığı uzun mesajında aslında bahane sunduğunu ama pek de bir şey söylemediğini de belirtmiştik.

Bu konuyla ilgili hafızanızı tazelemek isterseniz aşağıdaki iki haberimizi okumanızı öneririm:

Dün ise ilginç bir gelişme yaşandı ve Twitter ve Resetera'daki mesajlara bakacak olursak PS4'te Control Deluxe Edition'a sahip olan oyuncular Ultimate Edition'a erişebildiklerini fark ettiler. Yani Ultimate Edition sayfasına girdiklerinde Satın Al düğmesi yerine İndir düğmesi vardı.

Ana oyunu ve sezon kartını alan oyuncular da aynı seçenekle karşılaşmışlar. Hal böyle olunca da hemen iyi haberi paylaşmak istemişler.

Tabii ki bu iyi haber kısa sürdü ve 505 Games bu durumu geri aldı ve Ultimate Edition sayfasına satın al düğmesi geri döndü.

Bu durum 505 Games açısından hiç iyi görünmüyor, bunun neden mümkün olmadığını uzun uzun anlattılar ama bir hata sonucunda bunun pekala da mümkün olduğunu gördük. Sonuçta Deluxe ve Ultimate versiyonları bire bir aynı, tek farkları Ultimate ile yeni nesil versiyona ücretsiz geçiş yapabiliyor olmak. Ama Deluxe alan oyuncular yeni nesle geçiş yapamayacaklar ve 505 Games onlara 'siz de Ultimate alıverin" diyor. Acaba bu düşüncelerinde geri adım atacaklar mı, merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Feyling
11 Eylül 2020 19:26

@darkrockv7 Ben cevap bile yazamıyorum, 419 hatası veriyor her zaman whatever it is, sen yine iyisin 

darkrockv7
Feyling
11 Eylül 2020 19:38

Disqus'ı da şu anki sistemin de implementationını beceremediler. Bende de 500 hatası veriyor geri dönüp gönder dediğim zaman mesajı iletiyor.

Berkay Dursun
darkrockv7
11 Eylül 2020 22:03

Bir de ısrarla Disqus'ı geri getirmeme kafaları var ya deli ediyorlar insanı :)


darkrockv7
11 Eylül 2020 19:07

Yeminle sövdürecekler kendilerine siz bunu yanlışlıkla yükseltmeden önce biz bunun mümkün olduğunu biz bilmiyorduk sanki şerefsizler. Gidip 5 kuruş para vermeyin bu oyuna da bu yayıncının diğer oyunlarına da. Gidin korsan oynayın. 

Feyling
11 Eylül 2020 18:11

Remedy oyuncuların saygısını kaybetmek istemiyorsa, ilerde başka yayıncıyla çalışır umarım. Yayıncıların şinenigınları çok yapımcının emeğini hiç etti.

sSnake
Feyling
11 Eylül 2020 20:34

En azından bundan sonraki iki oyunlarını Epic Games Publishing çatısı altında çıkaracaklar. Bütün finansmanlarını Epic karşılıyor bundan sonra. //www.epicgames.com/store/tr/news/epic-games-publishing-announcement?lang=tr


darkrockv7
Feyling
11 Eylül 2020 19:05

Yanlışlıkla down verdim değiştiremiyorum. Oyungezer ekibi bu neden böyle?


Parolamı Unuttum