Advertisement

Anna's Quest E3 Fragmanı

Karanlık bir peri masalı

Alman oyun stüdyosu Daedalic Entertainment yeni oyunu Anna's Quest'in çıkış tarihini hoş bir videoyla duyurdu.

Bir yetişkin hikayesiyle peri masalı temasını bir araya getiren Anna's Quest klasik tarz point-and-click macera türünde. Ana karakter Anna büyükbabasını iyileştirmek için ilaç aramakta. Ancak çok geçmeden bir cadı tarafından yakalanıp üzerinde deneyler yapılıyor ve telekinetik güçlere sahip oluyor. Cadıdan kaçmayı başaran karakterimiz güçlerini kullanarak ejderhalar, ifritler gibi Avrupa folklöründen çeşitli yaratıklarla mücadele edeceği bir maceraya atılıyor.

Anna's Quest'in yapım süreciyse biraz eskiye dayanıyor. Avustralyalı Dane Krams 2012 yılında Anna's Quest'i geliştirmeye tek başına girişiyor. Ancak iki yıl sonunda yalnızca bir bölümü tamamlayabilmişken parası suyunu çekiyor kendisinin. Krams'ın hikayesini dinleyip etkilenen Daedalic Games, projeye fon sağlıyor, ilüstrasyon ve animasyon katkısında bulunup Anna's Quest'in tam HD olarak geliştirilmesini sağlıyor.

Edna & Harvey: The Breakout, The Whispered World gibi başarılı oyunlar geliştiren Daedalic Entertainment klasik point-and-click maceralarında usta. Anna's Quest 2 Ekim'de PC için geliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum