Arcane, İkinci Sezon Onayını Kaptı

Büyük başarı ödülünü aldı

Netflix'in oyun uyarlamaları ilerleyen dönemlerde de bolca karşımıza çıkacak. Şu an gündemin en popüler içeriği League of Legends dizisi Arcane, her taraftan aldığı muhteşem yorumlarla birlikte büyük bir kitleye ulaştı. Riot-Netflix işbirliği buna kayıtsız kalmadı ve dizinin ikinci sezonu resmen onaylandı. 7 Kasım günü üç bölümle başlayan Arcane o günden itibaren üç hafta boyunca üçer bölümle izleyicilerini mest etmişti.

An itibariyle IMDB'de 9.4/10 gibi bir puana sahip olan Arcane animasyonu beklentilerin de çok üzerine çıkmış gibi gözüküyor. "İlk sezona aldığımız olumlu tepkiler bizi çok mutlu etti. Dizinin yaratıcı ikilisi Christian Linke ve Alex Yee, "Riot ve Fortiche ekipleri olarak yaratıcı büyücülerimizle ikinci sezonu çıkarmak için ciddi bir çalışma içerisindeyiz." diyerek ikinci sezonu resmen duyurdu.

İkinci sezon için Netflix veya Riot cephesinden henüz resmi bir yayın tarihi açıklanmadı. Seslendirmen kadrosunda yer alan Hailee Steinfeld, Ella Purnell ve Katie Leung yeniden ikinci sezona geri dönüş yapacak. Brandon Beck, Jane Chung ve Thomas Vu gibi isimlerin yer aldığı yapımcı ekibi ise ikinci sezonun başında yer alacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum