Arnold Schwarzenegger WWE 2K16'da Yer Alacak!

Geri döneceğim.

Her yıl geleneksel olarak piyasaya çıkan WWE serisinin yeni oyunu WWE 2K16 için özel bir duyuru yapıldı.

Sinema sektörünün önemli oyuncularından olan Arnold Schwarzenegger, Terminator'de oynadığı T-800 rolüyle WWE 2K16'da yer alacağı güzel bir video ile duyuruldu.

Dean Ambrose, Finn Balor ve Paige gibi isimlerin yer aldığı bu video da Arnold abimiz yine karizmasıyla videoya şenlik getiriyor. Oyunu ön siperiş ettiğiniz takdir de, Arnold Schwarzenegger nam-diğer T-600'i oynanabilir karakter olarak bulunacak.

WWE 2K16 ile birlikte tüm zamanların en fazla güreşçilerin olacağı söylenen ve hayranlarını heyecana sokan 2K Sports, THQ'nun yapımlarını üstlendiği eski WWE oyunlarının kalitesine yaklaşmak istiyor.

WWE 2K15'te bildiğiniz gibi en çok şikayet edilen konu ise oyun modlarının eski oyunlara göre çok daha az olmasıydı. Bunun asıl sebebi ise WWE 2K15'nı tam anlamıyla yeni nesile geçiş oyunu olması ve beraberinde teknik açıdan sıkıntılar yaşamış olmasıydı. Söylentilere göre sevilen oyun modları, gelişmiş bir şekilde WWE 2K16'de geri dönmesi bekleniyor. İlerleyen günlerde bu konu hakkında resmi açıklama gelebileceği konuşuluyor.

İşte 2K Sports tarafından yayınlanan Arnold Schwarzenegger'li WWE 2K16 videosu sizlerle:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum