Yeni Batman Oyununun Spekülasyonları İnterneti Sallıyor

Bir tarafta açıklanma, bir tarafta baş kötü.

Her ne kadar fanatikleri tarafından beğenilmiş olsa da Warner Bros.’un sırtlandığı Arkham Origins çok da büyük bir başarı elde edememişti.

Bunun bir geçiş oyunu olduğu, asıl gelecek olan Batman oyununun Rocksteady tarafından hali hazırda yapıldığı da bir dedikodu olarak dolanıyordu. Evet, Rocksteady’nin bir oyun yaptığı kesin ama bunun Batman olup olmadığını bilmiyoruz.

Ama geçen haftadan beri gelen fısıltılar, bunun bu ay içinde artık kesinleşeceğini söylüyor. Öncelikle GameStop mağazasına gelen ve kod adı “Zeplin” olan bir Batman kartoneti var.

Daha da öncesinde, yurt dışındaki bazı basın mensuplarının Warner Bros. tarafından davet edildiği ve ambargosu bu aya kadar süren bir oyun var.

Son olarak da Batman: Hush’ın Facebook üzerinden paylaştığı bir görsel var. Arkham City’de kısa bir süre için karşımıza çıkan Hush, yeni Batman oyununun düşmanı olabilir.

Tabii bütün bunlar şimdilik dedikodu ölçeğinde. O kartonet BatmanArkham Origins Blackgate Deluxe Edition için olabilir, Hush için yeni bir grafik roman çıkıyor olabilir, seçenekler çok.

Ama ilk etapta, ortada başka bir Batman oyunu olduğu, Rocksteady’nin bunun üstünde çalıştığı ve Mart ayının başlarında bunun resmiyete kavuşacağını düşünmek daha bir mutlu edici.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum