Ben Affleck, The Flash Filminde Yeniden Batman'i Canlandıracak

Son kez kostümü giyiyor

Andy Muschietti'nin yönetmenliğini yapacağı The Flash filmi tüm DC Sinematik Evreni'ni bambaşka bir noktaya getirecek. Flashpoint hikayesinin işleneceği film, her şeye yeniden başlamak için muhteşem bir fırsat. Bugüne kadar hayranlarını pek memnun edemeyen DC/WB ortaklığı da bunun farkında ve tüm kozlarını kullanmak istiyor. Son gelen haber ise oldukça büyük Ben Affleck, The Flash filminde yeniden Batman olarak karşımıza çıkacak. 

Bu haber Michael Keaton'ı filmde görme ihtimalimizi ise değiştirmiyor. Zira Keaton'ı Flashpoint hikayesinde Thomas Wayne olarak göreceğimiz tahmin ediliyordu. Ayrıca Affleck'in bu role geri dönüşü geleceği kapsayan bir anlaşma da değil. Başarılı aktör The Flash filmiyle birlikte son kez Batman olarak karşımıza çıkacak. Zaten geçtiğimiz dönemde gelen haberler Affleck ile HBO'nun Batman rolü için anlaştığını belirtiyordu, muhtemelen Snyder Cut için yapılacak yeni çekimlerde de rol alacak olan Affleck sonrasında Pelerinli Süvari'den emekli olup yerini Robert Pattinson'a bırakacak.

Flash filmiyle birlikte uzun vadede evrenin ana Batman'i olarak Robert Pattinson'u göreceğimizi düşünüyorum. Hali hazırda devam eden diğer filmlerde de eğer bazı karakterler ölürse, çok üzülmeyin. Çünkü DCEU'nun ikinci baharında herkese bir şans daha doğacak. Henry Cavill'in canlandıracağı Superman'i de yan karakter olarak göreceğimiz söylenmişti. Belki stüdyo istediği başarıları elde edebilirse uzun zamandır beklenen Man of Steel 2'yi bile görebiliriz. Şu an için DC Sinematik Evreni adına yaşanan gelişmeler oldukça umut verici. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum