Black Desert Online'da Karakter Özelleştirme Etkinliği Başladı

Ekran kartınızı yenilemek istiyor musunuz?

Pearl Abyss'in geliştirdiği ve sonunda Türkiye'de de oynanabilir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanan Black Desert Online, Kapalı Beta başvuruları bugün başladı. Kapalı Beta başvurularının yanı sıra güzel bir etkinlik duyuruldu.

Dün yapmış olduğumuz haberde belirttiğimiz gibi CCM (Karakter Oluşturma Ekranı Deneme Sürümü), Erken Erişim paketi satın alan kullanıcılara ve Kapalı Beta sürecine başvuru yapıp seçilen şanslı kişilere açık olacak. Başvuru yapıp şansınızı denemek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Gelelim etkinlik detaylarına ve etkinliğin ne olduğuna. 30 Ekim'e kadar sürecek olan "Karakterini Göster" etkinliğinde amaç, en güzel, en şirin, en yakışıklı, kısacası en havalı karakteri yaratmak. Bu etkinliğe ise yapmış olduğunuz karakterin fotoğraflarını Black Desert Online resmi sayfasında bulunan "Topluluk" bölümüne yükleyip, sosyal medya hesaplarınızdan paylaştığınızda katılmış oluyorsunuz. Etkinlik sonundaki ödül ise 3 kişiye GTX 1070 ekran kartı.

Etkinlik kurallarına gelecek olursak;
1-Oluşturmuş olduğunuz karakterler etkinlik sonunda silinecek. Bu nedenle yarışmaya katılacağınız görseli bilgisayarınıza kaydedin. Yardım almak için ise özelleştirme sayfasına göz atmanızda fayda var.
2-Herhangi bir katılım sınırı yok.
3-Yapmış olduğunuz karakter başkasına ait olmamalı ve uygunsuz isim/içerik taşımamalı.
4-Sosyal paylaşımlar mutlaka "Herkese Açık" olmalı.
5-Diğer sunuculardaki kullanıcılar bu etkinlikte ödül kazanamaz.

Daha detaylı bilgiler için resmi internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Şimdiden katılacak olanlara bol şanslar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum