Bluepoint, Demon's Souls'a Kolay Mod Eklemekten Son Anda Vazgeçmiş

Sağ olun, var olun

PlayStation 5'in çıkış oyunlarından biri olan Demon's Souls Remake'te az kalsın Kolay Mod da olacakmış ama geliştiricisi Bluepoint son anda bundan vazgeçmiş.

The Washington Post'ta yayınlanan makalede Bluepoint'in kreatif direktörü Gavin Moore geliştirme aşamasında Demon's Souls'a Kolay Mod ekleme fikrini değerlendirdiklerini ama sonra bu fikri bir kenara bıraktıklarını söylüyor.

"Bu proje, bir başka geliştirme ekibinin yaptığı işi elden geçirdiğimiz bir proje. Bazı ufak değişiklikler yapmış olsak da en çok önem verdiğimiz şey oyunun orijinal yaratıcılarının ruhunu ve niyetlerini korumak oldu" diyen Moore, "oyuna kolay mod ekleme fikrini düşünmüş ve tartışmış olsak da nihayetinde oyunun dengesini ciddi biçimde değiştirecek bir şey eklemenin bize düşmediğine karar verdik" diye devam ediyor.

Bluepoint'in oyuna eklediği en büyük değişiklik dün geceye kadar kimsenin açmayı başaramadığı kilitli bir kapıydı ve onun da sırrı nihayet çözüldü. Kendi denemek isteyenler için Rusted Key'e sahip olmanın yolu Sparkly the Crow'a belli sayıda Ceramic Coin vermekten geçiyor. Açılan kapının arkasında ise Penetrator zırh setini buluyorsunuz.

Moore daha önce de verdiği röportajlarda oyunun zorluk seviyesinin adil olduğunu düşündüğünü ve bu oyunda zorluk seçeneğinin zaten olmaması gerektiğini söylüyordu.

YORUMLAR
allalla
20 Kasım 2020 16:18

kolay mod yerine bonfire ekleselermiş ya azıcık, bölüm içlerine.

egesgt
20 Kasım 2020 14:26

İyiki de vazgeçmişler.Buarada spoiler vermeseydiniz iyiydi.

Parolamı Unuttum