Camelot Unchained'de Her Şey Yolunda!

Şimdilik sorun yok gibi.

Bir bakıma 2001 yapımı devasa online Dark Age of Camelot’un ruhani takipçisi olan Camelot Unchained, 2013 yılında Kickstarter’dan iki milyon dolar gibi bir destekle yola koyulmuştu. Aradan geçen bir yılın ardından, yapımcılar “alpha öncesi” dedikleri bir testle oyunu zorladılar.

500 kişinin katıldığı test, her ne kadar yapımcıların oyunun tam sürümü için hedefledikleri devasa savaşları ve doğal olarak sunuculara binecek yükleri tam olarak yansıtamasa da, oldukça başarılı geçti. Oyunun yapımcısı City State Entertainment adında konuşan, şirketin kurucusu Mark Jacobs bu testi değerlendirdi:

“Büyük sorunlar yoktu. Her ne kadar eski ekran kartları/işlemciler ve işletim sistemlerinde bazı sorunlar olsa da, bunlar oldukça azınlıktaydı. Daha önceleri sorunlu AMD kartlarını sitemizin Sıkça Sorulan Sorular kısmına eklediğimiz gibi, oyuncularla, sorun çıkan kartlar ve işletim sistemlerini de eklemek için dirsek temasındayız. Bu sorunları er ya da geç gidereceğiz. Ha bu demek değil ki, Camelot Unchained'i 7 yıllık bir Windows XP makineyle oynayabilecekseniz ama sıkıntı çıkan kartlarla ilgili problemleri çözmek birincil önceliğimiz."

YORUMLAR
Parolamı Unuttum