Chris Rock, Testere Serisini Sıfırlayacak

Testereye yeni bir soluk mu geliyor?

Testere serisini sıfırlayacak olan filmin arkasındaki isim gerçekten şaşırtıcı: şimdiye kadar hep komedi filmleriyle ve standup gösterileriyle tanıdığımız Chris Rock.

Chris Rock, yeni Testere filminin hikayesini yazmış durumda ve film beyaz perdeye Pete Goldfinger ve Josh Stolberg'in senaryosuyla taşınacak. İkili serinin 2017 tarihli son filminin de senaryosunu hazırlamıştı, ayrıca Piranha 3D ve Sorority Row gibi filmlerde de görev yapmışlardı. Yeni Testere filminin yönetmenlik koltuğunda ise Testere 2, 3 ve 4'ün başındaki isim olan Darren Lynn Bousman oturuyor.

Chris Rock büyük bir Testere hayranıymış. "2004 yılındaki ilk filmden beri serinin büyük bir hayranıyım. Seriyi gerçekten karanlık ve heyecanlı yerlere götürecek olma fırsatını elde ettiğim için çok heyecanlıyım" demiş Rock.

Testere serisinin uzun süredir yapımcılığını yapan Mark Burg ve Oren Koules de bu yeniliğe sıcak bakıyor: "Chris, Testere serisine kendi yorumunu getirmek istiyor, aynen Eddie Murphy'nin 48 Saat filmiyle arkadaş polis filmlerine getirdiği yeni perspektif gibi. Bu yeni Testere filminde de serinin hayranlarının görmeyi bekleyecekleri türden sürprizler ve korkunçluklar olacak" demişler.

Daha önce de Eastbound gibi dizi ve This Is The End gibi filmlerden tanıdığımız komedyen Danny McBride (ki benim de çok sevdiğim bir isimdir) korku türüne el atmış ve geçen sene baş yapımcılığını üstlenip hikayesini yazdığı Halloween reboot filmi 250 milyon doların üzerinde gişe elde etmişti.

YORUMLAR
N1k0laT3sla
18 Mayıs 2019 11:53

Son filmleri o kadar iyi degildi zaten. Efsaneye Reboot atmakta ne bileyim :D

skyfall
17 Mayıs 2019 21:45

Testere serisinin de *okunu çıkardınız ya, ne diyeyim ki size.

Mehmet
17 Mayıs 2019 17:42

Kesin Jordan Peeli'i kıskandı. ki o da komedi oyuncusuydu ve baya başarılı oldu korku alanında.

Akcan
17 Mayıs 2019 17:39

İlk filmin üstüne ne yapsanız boş , sonundaki twistten öte bir şey yapamazsınız zor

creepylord
Akcan
17 Mayıs 2019 17:57

Hakketen nevrim dönmüştü


Parolamı Unuttum