Corona Salgını Cyberpunk 2077'nin Çıkış Tarihini Etkilemeyecek

CD Projekt Red bu konudan oldukça emin

Corona virüs salgını maalesef tüm dünyayı etkisi altına almaya devam ediyor. Pek çok firmanın iş bıraktığı, organizasyonlarını ve etkinliklerini iptal ettiği şu dönemlerde oyunların ertelenmesi de oldukça doğal karşılanıyor. Fakat CD Projekt Red, merakla beklenen oyunları Cyberpunk 2077'nin "bir daha" ertelenmeyeceğinden emin.

Firmanın resmi Twitter hesabından yayınlanan bilgiye göre salgın patlak vermeden dijital ofis çalışmalarını başlatan Polonyalı firma, süreci hızlı şekilde tamamlayarak çalışanlarına uzaktan çalışma imkanı vermeyi başarmış. Elemanlarını eve gönderen CD Projekt Red çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini de vurgulamış.

"Eylül ayında sözünü verdiğimiz oyunu sizlerle buluşturacağız" ifadelerinin bulunduğu bu açıklamada, çalışanların sağlığının öncelikli olduğu da belirtilmiş. Paylaşımın altında hararetli bir tartışma ortamı oluşmuş olsa da pek çok kişi CD Projekt Red'in doğru kararı verdiğini ifade etmiş.

Bakalım CDPR hedefini tutturmayı başarabilecek mi?

YORUMLAR
emrahcey
18 Mart 2020 10:13

Acaba neden etkilemeyecek ? Oyunun yapımını zaten bitirdiler, dertleri yeni nesil çıkışıydı. Bakalım umduklarını bulacaklar mı ?

İses
17 Mart 2020 15:55

Oyun için de şu görseldeki gibi karakteri göre bilseydik her zaman karakterle bütünleşirdik oyun ozaman şaheser olurdu benim için. 

Parolamı Unuttum