Dave Bautista, Bane Rolü İçin WB'nin Kapısına Dayanmış

Ya benimsin, ya kara toprağın

DC Evreni adına lokomotif iki karakterden birisi olan Batman yakın gelecekte yeniden sıfırlanarak beyaz perdeye dönüş yapacak. Robert Pattinson'un başrolünde yer alacağı film açıklandığı günden bu yana geniş kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Marvel Sinematik Evreni içerisinde Drax'ı canlandıran Dave Bautista da bu hikayenin içerisinde yer almayı çok istiyormuş, öyle ki Bautista kafası atıp stüdyoya gidip Bane rolünü istemiş. Bunu oldukça esprili bir dille anlatan Dave sonrasında çıkan haberlere de pek aldırış etmiyor.

"DC Sinematik Evreni içerisinde Bane'i canlandırmak isterim. Bu konuda gizli, saklı bir şeyim yok. Bane'i oynamayı gerçekten çok istiyorum. Warner Bros'tan randevu aldım ve onlara gittim. Kapıdan içeri girdim ve 'Bane'i oynamak istiyorum ve şaka yapmıyorum' dedim. Biraz şaşırdılar ve bana Bane'in filmde rolü bile olmadığını söylediler. Benim tavrım ise; 'Umrumda değil, ben Bane'i oynayacağım.' şeklindeydi." açıklamasını yapan Bautista kalbindeki DC karakterini de açıklamış oldu.

Sonrasında attığı tweet ile hakkında çıkan haberler hakkında da konuşan Bautista, kesinlikle şaka yapmadığını ancak yetkililerin ona kapıyı gösterdiğini belirtmiş. En azından hayalini takip etmeyi denediği için mutlu olan Dave Bautista kolay kolay Bane rolünü bırakacak gibi gözükmüyor. Matt Reeves'in yazıp, yöneteceği The Batman filmi 4 Mart 2022'de vizyona girecek. Pattinson ile başlayan yeni dönemin bir üçlemeye imza atması bekleniyor. Belki de serinin diğer filmlerinde gerçekten Bane rolünde Bautista'yı izleyebiliriz. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum