Deadpool, Marvel'ın 5 Yıllık Planı Arasında Yer Almıyormuş

Rob Liefeld mutsuz

Fox-Disney anlaşması öncesi Fox adına belki de başarıyla devam eden tek şey Deadpool filmleriydi. Ancak anlaşmanın ardından Deadpool'un sinematik kariyeri muallakta kaldı. Karakterin çizgi romanlardaki yaratıcılarından olan Rob Liefeld'ın iddiasına göre Deadpool, Marvel Sinematik Evreni'nin gelecek beş yıllık planları arasında yer almıyormuş. 

"İnsanların hoşlanmadığı şey şu: ben takvimlerini gördüm ve önümüzdeki beş yılda takvimde Deadpool yok! Yani beş yıldan daha erken bir süre içinde Deadpool filmi beklemeyin. Şu an Deadpool 3 için bir gelişme olmadığını biliyorum. Peki bu durum beni endişelendiriyor mu? Kesinlikle hayır." şeklinde konuşan Liefeld biraz hayal kırıklığına uğramış gibi gözüküyor. Haksız da sayılmaz, çünkü Deadpool için işler hiç olmadığı kadar iyi gidiyordu. 

Aslında hayranları asıl heyecanlandıran olan filmlerin yıldızı Ryan Reynolds'un "Kesinlikle üçüncü film gelecek!" açıklamasıydı. Ancak şimdi Liefeld'ın açıklamalarıyla birlikte en az 5 sene bir Deadpool filmi göremeyeceğimizi biliyoruz. Bakalım gelecek sadece Deadpool için değil tüm X-Men Evreni için neler gösterecek? 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum