Deep Silver Yeni Oyununu Duyurdu

Narco Terror ile bu yaz aksiyona doyacağız.

Son olarak Metro: Last Light ondan önce ise Dead Island: Riptide ile karşımıza çıkan Deep Silver, yayıncılığını üstlendiği yeni oyun Narco Terror'ü duyurdu. Bol aksiyon, bol eğlence mottosu ile yola çıkan oyun önümüzdeki aylarda satışa sunulacak.

Kendilerini PC'nin yanı sıra mobil cihazlar için hazırladıkları Miner Wars 2081'den hatırladığımız Rubicon Organization'ın yeni oyunu olan Narco Terror, PC'nin yanı sıra PlayStation 3 ve Xbox 360 için de geliştiriliyor. Yalnızca dijital olarak yayınlanacak oyunun 80'lerin klasik aksiyon filmlerini aratmayacak bir oynanabilirlikle karşımıza çıkacağı belirtilmekte ki Narco Terror'ün konusu da bu yönde. Eski bir asker olan Rick Quinn'in kızını uyuşturucu karteli lideri Delgado'nun elinden kurtarmaya çalışacağı yapımda Co-Op ve Multiplayer modları da yer alacak.

Narco Terror için yayınlanan ve oyunun farklı bölümlerinden alınmış sıcak görüntülerin yer aldığı deli dolu duyuru video biraz aşağıda. Bu arada son zamanlarda 80'lere olan yönelim sizin de dikkatini çekti mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum