Deus Ex: Mankind Divided'da Tüm Boss Dövüşlerinden Kaçmak Mümkün Olmayacak

Bazı düşmanlar laftan anlamıyor

Birkaç hafta önce sizlere yeni Deus Ex oyunu Mankind Divided'da tüm bosslara saldırmak dışında onları konuşmak gibi farklı yollarla alt edebileceğimizdenbahsetmiştim. Meğer işin aslı öyle değilmiş.

Eurogamer’e konuşan Mankind Divided’ın oynanış yönetmeni Patrick Fortier, diyalog ve dövüşün karıştırıldığını söyleyerek konuya açıklık getirdi. Tüm bossları öldürmek zorunda değiliz, onları etkisiz hale getirmek mümkün. Ancak bazılarıyla savaşmak zorundayız ve savaştan kaçmak bir seçenek değilmiş. Belli başlı NPCler ile diyaloga gireceğimiz kesin, onda bir değişiklik yok.

Bir önceki oyun olan Human Revolution’ın sorunlarından biri gizliliği, kimseyi öldürmemeyi tercih eden oyuncuların boss dövüşlerinde yeterli augmentation’a ve silaha sahip olmadıkları için zorlanmasıydı. Patrick Fortier, Mankind Divided’da oyuncuların zorlanmamaları için dövüşlerin oynanış tercihleriyle uyumlu hale getirileceğini söyledi. Ayrıca boss dövüşleri daha gerçekçi olacakmış. Yani bir boss’u öldürmek için kafasına mermi kovanını boşaltmanız gerekmeyecek ancak aynı şey Adam Jensen içinde geçerli.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum