Blizzard'dan Diabloculara Doğum Günü Kıyağı!

Kırmızı mumları üflemeye geldik.

Geçen yıl bugün nasıldık hatırlıyor musunuz? Oyunu yıllardır bekleyenler, onların gazıyla almaya karar verenler, beta testinden ağzının suyu akarak çıkanlar nasıldı? “4 milyon satar” diyen piyasa analisti vardı bir tane? Oyunun Collector’s Edition’ını almak için İstanbul’daki gece satışında sıraya girenlerimiz, ucuz buldum diye yabancı sitelerden alıp haftalarca kargo bekleyenlerimiz vardı?(itiraf ediyorum bu sonuncusu benim)

İyisiyle kötüsüyle çok anımız oldu Diablo III’te. Yeri geldi Inferno’nun anlamsız zorluğuna ve oyuncuyu yeteri kadar ödüllendirmemesine, yeri geldi internette fenomen haline gelmiş “error 37” faciasına kızıp köpürdük. Her yamayla yenileri ortaya çıkan çeşitli buglar, sürekli istek gönderen altın satıcıları bile yıldıramadı bazılarımızı, oynamaya devam ettiler. Kimimiz her yeni yamayla oyuna bir şans daha vermeye çalıştı ama ne kadar isterse istesin sevgilisini affedemeyen birileri gibi olmuştuk, çünkü Blizzard oyunu daha iyi hale getirmesine rağmen hala birşeyler eksikti.  Ama koca bir yılı geçirdik ve Diablo III ilk yaşını doldurdu!

Elbette Blizzard bunu es geçmedi; 15-21 Mayıs tarihleri arasında oyunu maksimum sınırın üstüne çıkabilecek %25Magic Find ve Exp Bonus ile oynayabileceksiniz. Bize sorarsanız ne bırakanları oyuna döndürmeye yeten, ne de oynamaya devam eden sadık oyunculara hakkını veren bir şey bu, ama oyuna uzun bir ara verdiyseniz son gelen yamaların getirdiği değişikliklere bir girip bakmak, pek sevgili şeytanımızın doğum gününü de kutlamak isteyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum