Discord, ''Nitro Games'' Kütüphanesini Durdurma Kararı Aldı

Kimse bedava oyun istemiyormuş

Discord'un abonelik sistemi Nitro, pek çok bağımsız ve AAA oyun ile dolu bir kütüphaneye sahip. Firma, Nitro sistemini yayına aldıkları 2018 yılından beri pek çok şey öğrendiklerini ifade ederken, Nitro üyelerinin bu oyunlar ile ilgilenmediğini fark ettiğini açıkladı. İşte tam da bu sebepten ötürü, Nitro'nun oyun kütüphanesi önümüzdeki ay sisteme veda edecek.

Gelen açıklama ise şöyle: "Uzun bir düşünce sürecinin ardından bu sistemi yenilememeye karar verdik. Nitro Games kataloğu 15 Ekim 2019'da kaldırılacak."


Bildiğiniz üzere her Discord üyesi, ayda 10 dolar karşılığında Nitro sistemine giriş yapabiliyor. Bu sistem özel emojiler, daha yüksek yükleme limiti ve özel sunucular gibi pek çok avantaja sahip. Bununla birlikte eskiden bedava oyun da sunan sistem, artık bu kütüphaneye sahip olmayacak. Yetkililer fiyatın değişmeyeceğini belirtse de üyelikleri farklı versiyonlara ayırarak denge sağlamayı amaçlıyor.

Eğer 10 dolarlık üye olursanız çok daha yüksek kalitede yayınlar yapabilecek ve abonelerinizin sunucularında sizi "boost'lamasını" sağlayabileceksiniz. Eğer 5 dolarlık üye olmak isterseniz sohbet avantajlarının tamamına sahip olacaksınız fakat bu "boost" sistemini kullanma şansınız olmayacak.

Nitro üzerinden satın aldığınız oyunlar ise kütüphanenizde kalmaya devam edecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum