Dragon’s Dogma Son Yılların En Yüksek Oyuncu Sayısına Ulaştı

İndirimlerin ve yeni oyunun etkisi

Capcom, Dragon's Dogma'nın 10. yıldönümü programı çerçevesinde nihayet uzun zamandır söylenti halinde olan Dragon's Dogma 2'nin geliştirildiğini resmi olarak duyurdu. İkinci oyunu bekleyen ciddi miktarda bir oyuncu kitlesi var, ama bir yandan da Dragon's Dogma'nın neden bu kadar olay olduğunu merak eden de önemli bir kitle var.

İşte bu ikincisinin de katkısıyla Dragon's Dogma son altı yıldaki en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı. Tabii ki bazı diğer oyunlarla kıyasladığımızda haftasonu kaydedilen 6582 eş zamanlı oyuncu sayısı kulağa düşük geliyor olabilir, ama burada 10 yıllık bir oyundan bahsediyoruz. Zaten oyun Steam'e geleli 6 yıl oluyor ve bu oyuncu sayısını sadece oyunun çıkış ayında geçebilmiş.

Şu an Dragon's Dogma'da %84 de indirim var, oyunun fiyatı 98 liradan 18 liraya düşmüş durumda. Yani ortada kaçırılmaması gereken bir fırsat da söz konusu.

Bence siz de nedir bu Dragon's Dogma diye merak ediyorsanız, eşsiz bir aksiyon RYO deneyimi yaşamak istiyorsanız bu fiyattan kapıverin oyunu. Kimbilir belki eş zamanlı oyuncu sayısı rekorunun tazelenmesinde sizin de katkınız olur :)

Dragon's Dogma'nın Steam sayfası şurada.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum