Dungeons & Dragons: Dark Alliance’tan Yeni Bir Tanıtım Videosu Geldi

Oyunun çıkışına da az bir süre kaldı

Yıllardır Drizzt’li bir oyun olsa da oynasak dedik durduk, karşımıza Dungeons & Dragons: Dark Alliance çıkıverdi. Oyunun co-op olması, şöyle esaslı bir hikaye yerine daha çok düşman kesip biçmeye odaklanacakmış gibi görünmesi biraz hayal kırıklığı yaratmadı değil; ama sonuç olarak Buzyeli Vadisi’nin o muhteşem dörtlüsünü yönetebileceğimiz kaç oyun çıkıyor ki zaten? Yıllarca bekledikten sonra öyle ya da böyle bir oyuna kavuşacağız, ne yapalım, elimizdekiyle yetinmeye çalışacağız artık.

Dark Alliance’ın çıkışına 2 haftadan az bir süre kaldı. Yapımcı ekip, oyuna dair yeni bir videoyla karakterlerimizden ve oynanıştan bazı bilgiler paylaştılar:

Drizzt, Catti-brie, Wulfgar ve Bruenor’dan farklı şekillerde faydalanacağımız, her bir karakterin 50 hareketi ve yeteneği olacağı, oyunda karşımıza 30’un üzerinde düşman türü çıkacağı gibi çeşitli bilgiler veriliyor. Saldırı çeşitleri, özel yetenekler, çatışma mekaniklerinden de bahsedilmiş.

Dark Alliance; 22 Haziran’da oyun severlerle buluşacak. Umarım oyuna dair endişelerim yersiz çıkar ve güzel bir oyuna kavuşuruz. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum