Dying Light 2’de Tercihlerimizin Önemli Sonuçları Olacak

Dünyanın yükü omuzlarımızda...

Dying Light 2 geçtiğimiz yıl E3’te yapılan sunumla birlikte pek çoklarımızın radarına girmeyi başarmıştı. Özellikle Chris Avellone gibi bir ismin oyunun geliştirilme sürecinde rol alması hikaye yönünün kuvvetli olacağına işaret eden bir detay olarak değerlendirilirken, tercihlerin oyunun akışı üzerinde önemli sonuçlar doğuracağının altının çizilmesi de ilgiyi artıran noktalardan birisi olmuştu.

Geçtiğimiz dönemlerde yaptığımız bir haberimizde de yapımcıların, oyun için çok fazla içerik üretildiğini, tek bir oynayışta oyunun önemli bir kısmını görmeden geçmemizin kuvvetle muhtemel olduğunu, bu yüzden tekrar tekrar oynamak isteyebileceğimizi belirttiklerini paylaşmıştık.

Oyunla ilgili yapılan son paylaşımlar bu konular hakkında yeni detaylar içeriyor. Techland yetkilileri, ilk oyunun 4 katı büyüklükte bir yapımla karşı karşıya bulunduğumuzu ve ilk oynayışta oyun içeriğinin yaklaşık %50’lik bir kısmını görebileceğimizi belirtiyorlar. Bunda etkili olan noktalardan birisi de oyuncuların sık sık önemli kararlar vermek durumunda kalmaları olacak. Bu kararlar, bir karakterin ölmesi veya hayatta kalmasından haritanın bir bölümünün açılması veya açılmamasına uzanan farklı sonuçlar doğurabilecekmiş ifade edildiğine göre.

Geçen yıl gösterilen fragman da bu yıl oyunun demosunu görenlerin aktardıkları deneyimler de bu konuda bizleri beklentiye sokuyor açıkçası. Umuyoruz beklentileri karşılayak bir yapım çıkar ortaya ve 2020 yılının kendinden söz ettiren oyunları arasına adını yazdırabilir.

 

YORUMLAR
EnsArTRance
12 Haziran 2019 22:46

New Game+ şart.

İlhanlı
12 Haziran 2019 19:38

Güzel gözüküyor zombiler daha tehlikeli gözüktü bana

Parolamı Unuttum