İçerisinde olduğumuz yılın AAA oyunlar anlamında açılışını Dying Light zombileriyle yaptı.
Kuzey Amerika harici yerlerde kutulu olarak 27 Şubat’a ertelenen oyun oldukça ilgi gördü ve easter egg’leri de ortaya çıkmaya başladı. Destiny oyuncularının yakından hatırlayacağı loot mağarası internette fazlasıyla yaygın hale gelmişti. Bungie de bunun ardından loot mağarasına bir çeki düzen vermiş ve içerisine yeni bir easter egg koymuştu.
Destiny’nin ünlü loot mağarası Dying Light’a konuk oldu. Harran’ın gizli bir köşesindeki mağarada Destiny’ye yapılan bir gönderme bulundu. “Kaderin, efsaneni yaratmak (ve eşya almak),” yazısıyla Dying Light, Destiny’ye selamını çakıyor. Aşağıda yer alan videoyu izleyerek bahsi geçen mağarayı nasıl bulabileceğinizi ve easter egg’i görebilirsiniz.
Biz de dün itibariyle Dying Light’ın İlk 10 Dakika’sını sizlerle buluşturmuştuk. Oyungezer’in şubat sayısında oyuna ait inceleme yazısını da bulabileceksiniz.
















