Everybody’s Gone To Rapture’dan Çıkış Videosu

Kıyamete çeyrek kala

Amnesia: A Machine For Pigs ve Dear Eshter gibi yapımlarla hayatımıza farklı tatlar katan Chinese Room’un iki buçuk yıldır geliştirilmekte olduğu son oyunu Everybody’s Gone To Rapture’a kavuşmamıza çok az kaldı.

11 Ağustos’ta Playstation 4 sahipleriyle buluşacak oyun için bir çıkış videosu yayınlandı. Bunun yanı sıra oyunun konusuyla ilgili az da olsa taze bilgiler edindik (Hele şükür!)  

Yaughton Valley adlı sessiz bir İngiliz kasabasının başına gelen gizemli olayları çözmeye çalıştığımız oyunda Dr. Katherine Collins adlı bir karakteri yöneteceğiz. Kendisini kulaklarımızın çok yakından tanıdığı biri, Half-Life 2’de Alyx Wance’a, Last Of Us’ta da Marlene’e hayat veren Merle Dandridge seslendiriyor.

Kasabanın başına ne geldiğini, o gizemli ışıkların ne olduğunu, tüm insanların nereye gittiğini hâlâ bilmiyoruz ama Dr. Collins tüm bunların merkezindeki kişi olacak. Ve bir bakıma tüm bu olanların sorumlusu ve her şeyi çözecek (ya da en azından deneyecek) olan kişi de yine kendisi.

Neyse ki oyuna kavuşmamıza sadece 1 hafta kaldı. Yaughton Valley’in gizeminin bizi kendine bağlayacak kadar ilginç olup olmadığını çok yakında göreceğiz. O zamana dek aşağıdaki videoyu izleyip komplo teorileri kurabiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum