Fast & Furious 9'un Vizyon Tarihi Ertelendi

Sağlıktan önemli değil

Tüm dünyada büyük bir tedirginlik yaratan Coronavirüs doğal olarak sinema salonlarını da yakından etkiliyor. Çoğu yerde sağlık önlemleri giderek artmaya başlamışken, insanların sinema salonlarında film izleyeceğini düşünmek pek mantıklı bir karar gibi gözükmüyor. Bunun farkında olan stüdyolar da önümüzdeki 2-3 aylık dönemde vizyona girecek olan filmlerine yeni vizyon tarihleri belirlemekle uğraşıyor. Fast and Furious serisinin dokuzuncu filmi de ertelenen filmler listesine dahil oldu.

Aslında geçtiğimiz günlerde filmin yıldızı Vin Diesel, vizyon tarihinin ertelenmeyeceğini söylemişti. Ancak tabii ki son karar ona ait değildi ve stüdyo gerekeni yaptı. "Dünya genelindeki vizyon tarihimizi 2021 Yılının Nisan ayına taşıyoruz. Amerika'da 2 Nisan'da başlamak üzere vizyona girecek. Hepimiz biraz daha uzun beklemekten dolayı hayal kırıklığını yaşıyoruz. Ancak bu film ilk etapta güvenlik için yapıldı ve bu bizim için en önemli unsurlardan birisi. Sevgiyle kalın, Fast Aileniz." açıklamasını yapan stüdyo, ertelemeyi doğruladı.

Daha önce James Bond serisinin yeni filmi No Time to Die filmi de Nisan ayından Kasım ayına ertelenmişti. Bu endişe verici olayın başka hangi filmlerin vizyon tarihini etkileyeceğini zaman gösterecek. Ancak bu konularda en önemli şeyin insan sağlığı olduğunu unutmamakta fayda var. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum