Fortnite Battle Royale, iOS Kullanıcılarına Açıldı

Siz de deneyin

iPhone veya iPad kullanıcısıysanız artık Fortnite Battle Royale için beklemenize veya davet peşinde koşmanıza gerek kalmadı. Oyunun geliştiricisi Epic Games iPhone ve iPad kullanıcılarının davet kodu karşılığında oyunun testine katılmasını sağlıyordu ama artık tek yapmanız gereken App Store'a giderek oyunu indirmek ve keyfini çıkarmak.

Eğer daha önce başka bir platformda Fortnite oynadıysanız veya oynuyorsanız aynı Epic hesabınızı kullanmayı unutmayın, bu sayede hem ilerlemenizi korumuş olacak, hem de diğer platformlardaki arkadaşlarınızla birlikte oynama şansını elde etmiş olacaksınız.

Yalnız oyunun şimdilik desteklediği cihaz sayısı sınırlı. Epic Games'in açıklamasına göre oyunu şu cihazlarda oynayabilirsiniz: iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 7, iPhone 8, iPhoneX; iPad Mini 4, iPad Air 2, iPad 2017, iPad Pro. Oyun şimdilik iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus; iPad Air, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPod Touch cihazlarını desteklemiyor. Oyunun daha sonra Android cihazlar için yayınlanacağın da biliyoruz ve tahminimce desteklenen iOS cihazların sayısı da artacaktır.

Fortnite şu an PC, Xbox One, PlayStation 4 ve iOS cihazlarda mevcut.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum