George Lucas, Palpatine'in Ölü Olduğuna Eminmiş

Diriliş Palpatine

The Rise of Skywalker filmi duyurulduğunda gösterilen ilk fragmanda Palpatine'in kahkahasını duymak hayranlarda büyük bir şok etkisi yaratmıştı.Görünüşe göre şoka uğrayanlar sadece hayranlar değilmiş. Star Wars Evreni'nin yaratıcısı George Lucas da en az bizim kadar Palpatine'in dönüşünden habersizmiş. Palpatine'i canlandıran Ian McDiarmid, Digital Spy'a yaptığı açıklamada İmparator'un Return of the Jedi ile birlikte kesinlikle öldüğünü Lucas'ın ona söylediğini belirtti.

"Ben de onu ölü sanıyordum! Yani en azından öldüğünü sanıyordum. Çünkü Return of the Jedi'yı çektikten sonra ben Galaktik Cehennem'e doğru fırlatıldım ve Palpatine öldü. Sonrasında George'a 'Peki o geri gelecek mi?' diye sordum ve o bana 'Hayır, o artık öldü.' cevabını verdi. Tabii daha sonrasında evrenin öncesini anlatacak filmleri çekeceğimizi bilmiyordum. Aslında bir bakıma ölmemiş de oldu, geriye dönüp onu genç bir adam olarak ziyaret ettim. Ancak bu son The Rise of Skywalker benim için de tamamen bir sürpriz oldu." diyerek Lucas'ın planları arasında Palpatine'in dönüşünün olmadığını açıkça belirtti. Tabii Disney'in herhangi bir konuda Lucas'ı dinlediğini sanmıyorum zaten Bob Iger de bu durumu kabul etmişti. 

Usta oyuncu Ian McDiarmid'in dönüşü de The Rise of Skywalker'ı kurtarmaya yetmedi hatta İmparator ile birlikte durum mdaha da karmaşık ve saçma bir hal aldı. Keşke Disney en azından bu konuda George Lucas'a kulak verip İmparator'u ölü tutsaymış. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum