God of War 4 İskandinav Mitolojisini Mi Konu Alacak?!

Aman Allah’ım!

Koşuuun! İçeriden bilgi sızdı!!!

Bir saniye… Öhm… Biraz fazla heyecan yaptım… Ama arkadaş, insan çok sevdiği bir seri (God of War) hakkında yeni haber gelince ister istemez bir heyecan yapıyor yahu! Ama paniklemeyelim, bunların hepsi sadece bir söylenti…

Dün itibariyle oyun dünyasının meşhur “tahmincisi” Shinobi602, Twitter üzerinden God of War’ın İskandinav Mitolojisini’ni konu alacağını işaret eden mesajlar yazdı. Ardından bu ipucunu yakalayan Nerd Leaks ise Santa Monica ile bilinmeyen bir proje üzerinde çalıştığını CV’sine ekleyen Finnian MacManus’un kişisel sitesine girip, henüz yayınlanmamış belgelerini çekip çıkartarak insanlarla paylaştı. En azından iddia edilen durum bu. Burada kesin olan tek şey ise MacManus’un gerçekten Santa Monica ile çalışması.

Açıkçası ortaya çıkan görseller oldukça ilginç, fakat gerçek olması konusunda yorum sizin. Ama ben aşağıya ilgili görsellerin toplandığı bir galeri bırakıyorum :)

Sakallı Kratos? Baltalı Kratos? İskandinav Mitolojisi? Kratos’un hikâyesinin devam etmesi?

Tamam. Gerçekten de Yunan mitolojisinde her şey darmadağan oldu. Oyunun o noktadan devam etmesi zorlama olabilirdi. Aşağı yukarı hepimizin aklında farklı bir mitoloji vardı. Ama bu yeni mitolojiye Kratos’u direkt taşıyacaklarına pek ihtimal vermiyordum… THOR VS KRATOS!

E3 2016’da duyurulmasına kesin gözüyle baktığım oyun için çıkan bu bilgiler, bir ihtimal Sony’i daha erken açıklama yapmaya itebilir… Ama bir ihtimal.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum