God of War'un Yaratıcı David Jaffe, Movie Games'e Katıldı

İleride yeni bir oyun gelir mi acaba?

Polonyalı Movie Games, Sony Santa Monica'nın BAFTA ödüllü eski kreatif direktörü, aynı zamanda God of War'un yaratıcısı David Jaffe'nin stüdyolarına katıldığını duyurdu. Movie Games'i daha çok Lust for Darkness ve Lust from Beyond gibi erotik korku oyunlarıyla tanıyoruz, Jaffe için değişik bir tercih olmuş.

Movie Games, bu yılın Mart ayında Lust From Beyond için Jaffe ile irtibata geçmiş ve Jaffe de oyuna büyük ilgi göstermiş, sosyal medya kanallarından yayınlayarak oyunun kalitesini ve temasını öven açıklamalarda bulunmuş. Bunun üzerine Movie Games'ten işbirliği teklifi yapılmış ve Jaffe de bunu kabul etmiş.

David Jaffe, şimdilik proje seçimi ve rehberlik gibi konularda daha çok bir 'danışman' olarak görev yapacak. Movie Games kendisini ayrıca denetleme kuruluna da davet etmiş.

Ama yapılan açıklamada en ilgi çekici kısım "eğer David Jaffe kendi projesini gerçekleştirmek isterse, finanse etmeye hazırız" cümlesi. David Jaffe gibi önemli bir ismin yeni bir oyun üzerinde çalışmaya başlaması gerçekten harika olurdu, keşke bu açık teklifi değerlendirse.

Jaffe'nin açıklamasını ve bu birliktelikten ne kadar mutlu olduğunu aşağıda izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum