GOG Galaxy Beta Aşamasında. Steam’le Çapraz Platform Yapabiliyoruz

CD Projekt kendini aştı

Eski güzel oyunların (hehehe) yeni sistemlerde sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlamak için kurulan, daha sonraysa önce bağımsız oyunlara, ardından da bağımsız filmlere kucak açan, son olarak da büyük yapımları da bünyesinde toplamaya başlayan GOG.com (Good Old Games), uzun zamandır üzerinde çalıştığı GOG Galaxy programında nihayet beta aşamasına geçti.

Nedir GOG Galaxy? Tıpkı Steam gibi oyunlarınızı tek bir tıkla indirebileceğiniz, otomatik olarak güncellemesini sağlayabileceğiniz, arkadaşlarınızla chatleşebileceğiniz ve başarım toplayabileceğiniz bir program bu.

Görünüşte Steam’den pek bir farkı yok gibi gözüküyor, değil mi? Çünkü en önemli özelliğini sona sakladım: GOG Galaxy yüklediğinizde Steam’deki arkadaşlarınızla sorunsuz bir şekilde multiplayer atabileceksiniz.

En güzeli de GOG Galaxy’nin tamamen opsiyonel olması. Eğer uzun zamandır GOG’dan alışveriş yapıyorsanız ve bu programı yüklemek istemiyorsanız hiçbir sorun yok. Yüklemeyebilirsiniz.

Oyunların yeni yamaları sorun çıkardığında tek tıkla eski haline getirebileceksiniz. Tabii tüm oyunlarda hâlâ hiçbir kopya korumasının bulunmadığını da hatırlatalım.

Eğer programı indirmek ve beta testlerine katılmak isterseniz sizleri burayaalalım.

CD Projekt Red’i ve yan kuruluşu olan GOG’u oyuncu dostu politikasını ısrarla sürdürmeye devam ettiği için gönülden kutluyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum