Gran Turismo 7’de 400’den Fazla Araç Olacak

Eskilerden, yenilerden pek çok araç bizleri bekliyor

Gran Turismo 7’nin çıkışına 3 aydan az bir süre kaldı. Japonya’da şimdiden mağaza tanıtımları başlamış durumda. Bu tanıtımlarda paylaşılan bir broşür, oyundaki araçlar ve pistler hakkında bazı bilgiler içeriyor.

Twitter’da Riku rumuzlu bir kullanıcı tarafından yapılan paylaşımlarda, Japonya’daki elektronik mağazalarından birisi olan Yodobashi Camera’da dağıtılan bir broşürden görsellere yer verilmiş. Bu broşürdeki bilgilere göre; oyunda 420 farklı araç ve 90 pist yer alacak -ki görsellerde Ferrari F8 ve Ferrari F12’ye yer verilmiş. Ayrıca, oyundaki garajımızın 1.000 araç kapasiteli olduğu da ifade ediliyor.

Brand Central adlı alışveriş merkezinde 60 otomobil firmasının yer alırken, bunlardan 2011 sonrası dönemde çıkan 300’ün üzerinde araç satın alınabilecek. Ayrıca oyunda ikinci el araçlar da satın alınabilecek. GT Auto’da aracımızı 130 lastik çeşidi ve 600 aerodinamik parçayı da içeren alternatiflerle aracınızı özelleştirebilecek; yağ değişimi, araç yıkama, boyama gibi işleri de burada yaptırabileceksiniz. 40 ülkede 2.500’ün üzerinde noktada birbirinden güzel fotoğraflar çekilebilecek.

Daha başka detaylara da yer verilmiş, ama bu kadarı da yeterlidir diye düşünüyorum. Sizin anlayacağınız, yine yıllar boyunca tüketilecek içerikle gelen bir oyun söz konusu. Gran Turismo 7, 4 Mart 2022’de oyun severlerle buluşuyor; bizler de dört gözle bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum