Thimbleweed Park hedefini tutturdu

İçimizdeki retro aşkı bambaşka

Çok değil, daha geçen çarşamba Kickstarter sularında boy gösteren Thimbleweed Park aradan sadece ama sadece 7 gün geçmesine rağmen büyük bir rekora imza atarak ihtiyacı olan rakamı tutturdu! Maniac Mansion ve Day Of Tentacle gibi oyunların stiline sahip olacak bu retro adventure, an itibariyle 10,733 kişinin desteğini aldı ve 400.000 $, yani ihtiyacı olandan 25.000 $ fazla para topladı.

Ron Gilbert ve Gary Winnick bu sabah destekçilerine attıkları bir e-postayla hem şaşkınlıklarını hem de sevinçlerini dile getirdiler:

“Bir güncelleme ya da blog yazısını bu kadar çok silip silip baştan yazdığımı hiç hatırlamıyorum. Ne diyeceğimi şaşırmış vaziyetteyim. Bu Kickstarter projesine başlamadan evvel Gary ile birlikte insanların 1987’de yapılmış gibi görünen bir oyunu isteyip istemeyeceğini tartışıp durduk. Point & Click oyunlarının altın çağında yapılmış gibi görünen bir oyun… Sanırım cevabımızı aldık. Hem de 10.000’den fazla kez!

“Şimdi sıra hedefleri arttırmakta, başka dil özellikleri eklemekte, mobil platformları düşünmekte ve belki de birkaç yeni özellik daha eklemekte.

“Bu sırada Gary ile birlikte mutluluk dansı yapışımızı izleyebilirsiniz.”

thimbleweed-park

Not: En iyi dansımız gerçekten de bu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum