Yeni Assassin's Creed: Origins Videosu Kadimler Tarikatına Odaklanıyor

Oyunun baş kötüleri karşımızda

Ubisoft'un yayınladığı en yeni Assassin’s Creed Origins videosu oyunun baş kötüleri olan Kadimler Tarikatı'na (Order of the Ancients) odaklanıyor. Bu tarikat son derece tehlikeli ve sinsi, her ne kadar tahtta Firavun otursa da ipleri bu tarikatın elinde ve Firavunu gizemli güçlerini kullanarak doğrudan manipüle ediyorlar. Oyunun ana kahramanı Bayek rolünde görevimiz ise bu maskeli adamlara karşı gizli bir savaş yürüterek Mısır'ın geleceğini kurtarmak.

Bu bizim Kadimler Tarikatını ilk görüşümüz değil aslında, ama daha önce gördüğümüzün ne olduğunu tam olarak anlamamıştık. E3'te gösterilen dünya prömiyeri videosunda çakal maskeli bir figür vardı mesela, meğer kendisi bu tarikatın üyesiymiş. Yine Gamescom fragmanında da buna dair ipuçlarıyla karşılaşmıştık.

Kadimler Tarikatı isminden de anlaşılacağı üzere kadim tanrıların gücünün peşinde olan bir grup. Gamescom'da yayınlanan fragmanın sonlarına doğru Bayek'in saldırdığı maskeli bir figürün vücudunun ortadan kaybolduğunu ve geride bir yılanın kaldığını görmüştük. Benzer şekilde ilk fragmanda da Bayek'in dev bir yılanla mücadele ettiğine şahit olmuştuk. Bu da bahsi geçen bu tanrısal güçlerin oyun dünyasında kendini bu şekilde göstereceği anlamına geliyor olabilir, doğaüstü görüntülerle oldukça sık karşılaşacağız gibi. Neyse ki bu kötü adamlar maskelerinden vazgeçmiyorlar da kimlerin kötü adam olduğunu net biçimde görebiliyoruz.

Kadimler Tarikatı fragmanı tamamen oyun içi motoruyla ve 4K olarak hazırlanmış ve bence şimdiye kadar yayınlanan fragmanlar arasında tempo, görsel ve kurgu olarak en iyisi olmuş. Neyse ki artık oyunla buluşmamıza çok da uzun bir süre kalmadı. Assassin's Creed Origins 27 Ekim'de PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkmış olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum