Hearthstone’un İki Popüler Kartına Değişiklik

Diğer adıyla; “nerf”.

Blizzard’ın Hearthstone’u uzun metrobüs yolculuklarını daha eğlenceli hale getirmeye devam ediyor. Tabii ki Zincirlikuyu Koltuk Savaşları’nda galip gelebilmiş o şanslı kitledenseniz…

Bugün Hearthstone’da Rogue ve Hunter sınıflarına gönül vermiş oyuncular için üzücü bir haberimiz var. Çünkü Blizzard, oyunun popüler kartlarından Leeroy Jenkins ve Starving Buzzard’ı “nerf”lemek üzere. Sevdiğiniz stratejilere veda edin çünkü değişmek üzereler!

Yapılan bu değişiklikle birlikte Leeroy Jenkins’in mana ihtiyacı 4’ten 5’e çıkarılıyor. Ama daha büyük değişiklik ise Starving Buzzard’a ait.

Blizzard, bu kartın mana ihtiyacını 2’den 5’e çıkarmakta. (!) Firma, bu büyük değişikliği dengelemek için ise saldırı ve can değerlerini bufflıyor. 2/1 olan bu değerler, 3/2’ye çıkarılacak.

Her ne kadar bu yaptırımlar, Hearthstone oyuncuları tarafından istenen özellikler olsa da, özellikle Starving Buzzard’ın mana artırımının bu denli fazla olması epey acımasız olmuş. Bakalım bu durum oyun stratejilerini ne ölçüde değiştirecek, bekleyip göreceğiz.

Değişikliğin Blizzard tarafından duyurulan resmi tarihi ise 22 Eylül.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum