Heroes of The Storm'un Yeni Karakteri Johanna'yı Tanıyalım

Ölmeyen tank yapmışlar


Blizzard Heroes of The Storm ile beraber yeni bir karakter daha çıkarttı. Uzun zamandır beklediğimiz Diablo kahramanına da kavuşmuş olduk.

Johanna, Diablo III oynayanların çok iyi bildiği Crusader sınıfından. Zakarum'un güçlü askerlerinden biri olan Johanna Heroes of the Storm'da da çok güçlü. Hatta şimdilik oyundaki en iyi tank! Çok ciddiyim, ölmüyor bu hatun. Tabii her oyunda olduğu gibi bu oyunda da "en güçlü buymuş hemen alıp dalayım" diyenler var, onlardan olmayın. Ölmüyor diyorsak o kadar da değil!



Johanna Abla neden bu kadar güçlü? Çünkü Blizzard harika bir yetenek seti hazırlamış kendisine. Oynaması çok da zor değil. Hatta Blizzard bile kolay karakter olarak sınıflandırmış. Kısaca bakmak gerekirse;

Q - Punish: Hasar vererek rakiplerini yavaşlatır. Bu yavaşlatma 2 saniye içerisinde azalarak biter.

W - Condemn: Kullandıktan 1 saniye sonra rakipleri yanınıza çekerek hasar verir.

E - Shield Glare: Rakiplere hasar vererek 4 saniye içerisindeki kullanacakları iki otomatik saldırının ıskalanmasına sebep olur.

R - Falling Sword: Haritada bir yere doğru sıçarayak yere indindiğinde rakipleri havaya sıçratarak hasar verir. Yönünüzü havadayken değiştirebilirsiniz.

R - Blessed Shield: Kalkanın çarptığı ilk kişi iki saniye boyunca sersemler ve hasar alır. Daha sonra kalkan başka iki düşmana sekerek onlara hasar verir ve bir saniye boyunca sersemletir.

D - Iron Skin: Durdurulamaz olursunuz ve 4 saniye boyunca hasar emen bir kalkan açılır.




Benim düşünceme göre ikinci ulti Blessed Shield çok daha etkili. Elbette Falling Sword'un kullanılacağı takım kompozisyonları olacaktır, ama benim tavsiyem Blessed Shield'dan yana. Asıl önemli nokta Johanna'ya hangi yetenekleri alacağınız. Benim tavsiyem şöyle

1 - Reinforce
4 - Laws of Hope
7 - The Crusade Marches On
10 - Blessed Shield
13 - Hold Your Ground
16 - Holy Renewal
20 - Indestructible

Johanna'yı 15.000 altına ya da 9.99 Euro'ya alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum