Humble Bundle’ın Yeni Kahramanı Alan Wake!

Sudan ucuza Collector’s Edition ve American Nightmare.

Bilgisayar sahiplerinin 2012 yılında kavuştuğu Alan Wake son derece uygun bir fiyatla satışa sunulmuş ve ikinci gününde tüm masraflarını karşılayarak Remedy’yi fazlasıyla memnun etmişti.

Bugün ise oyun Humble Bundle’daki yerini alıp “istediğin kadar öde” diyerek karşımıza çıktı. Alan Wake Collector’s Edition’ın yanı sıra yayınlanan indirilebilir içerik American Nightmare’in de yer aldığı pakete minimum 1 Dolar karşılığında sahip olabiliyorsunuz. Tabii Humble Bundle’a özel olarak iki oyunun da müzikleri, geliştiricilerle yapılan röportaj videoları, Night Springs dizisinin tüm bölümleri, Psycho Thriller'ın da içinde yer aldığı iki çizgi roman ve Alan Wake’e dair birçok ekstra içerik de sizleri bekliyor ki şu haliyle "Bu kampanya kaçar mı?" sorusuna doğru yanıtı vereceğinizden eminiz...

Alan Wake’in Humble Bundle’daki yerini almasının ardından bir video yayınlayarak oyuna gösterilen ilgiye teşekkür eden ve Remedy’nin gelecek planlarından bahseden Sam Lake’in konuşmasına ise biraz aşağıdan göz atabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum